De personages

Naast clown Blinky en clown Technico heeft dit vrolijke clowns duo ook nog andere personages die ingehuurd kunnen worden. Hieronder stellen wij de personages aan u voor.

Vrolijntje het vrolijke clowntje

 

 

 

Speciaal voor mensen die geschminkte clowns een beetje eng vinden hebben wij een ongeschminkte clown. Haar naam is Vrolijntje het vrolijke clowntje. Deze vrolijke dame maakt graag ballonnen voor jong en oud!

Vrolieka het stille meisje

 

Vrolieka wordt niet voor niks het stille meisje genoemd. Ze praat namelijk niet.  Niet praten? Dat is toch saai zullen jullie wel denken. Nou saai is het zeker niet. Ze is stil maar u merkt toch zeker wel dat ze aanwezig is. Door het uitbeelden van emoties, gedachtes, dingen en dieren weet ze een ieder op een lachwekkende manier te vermaken. Ze heeft acts van ongeveer 10 tot 15 minuten voor jong en oud en ze kan zelfs jongleren! Ook kan ze ingehuurd worden voor een dag(deel) vermaak doormiddel van improvisatie (tussen de mensen door lopen bijvoorbeeld) bij een braderie, evenement, feestje etc. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Vrolieka is ook leuk voor de ontvangst van uw gasten!

Blinkelientje de tovenares

 

 

 

Beleef spannende verhalen met Blinkelientje!

Blinkelientje is een tovenares die graag een van haar spannende verhalen verteld. Ook kan Blinkelientje leuke goocheltrucs laten zien.  Leuk voor een (kinder) feestje of halloween feestje.

Let op! Blinkelientje is alleen in de maanden september, oktober en november te boeken!

Contactformulier

Clown Blinky & Technico of één van de personages boeken of heeft u vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.