Sinterklaas

Een sinterklaasfeest is pas helemaal compleet met echte pieten. Ook bij Clowns Duo Blinky & Technico is het mogelijk om pieten te huren. Ook verzorgen clown Blinky & Technico (of de pietjes) graag een leuke Sint-voorprogramma.  Hieronder stellen wij de pietjes aan u voor!

 


Sinterklaas voorprogramma

 

 

 

Clown Blinky & Technico verzorgen graag een leuk sinterklaas voorprogramma! Zo wordt het wachten op de sint extra leuk! Meer informatie? Neem gerust contact met ze op!

Even voorstellen

De Feestpiet

De Feestpiet is een vrolijke piet die wel van een feestje houd. Ze danst graag en houd van muziek. Met Feestpiet op bezoek is het altijd een feest!

 

Snoepjes Piet

Snoepjes piet heeft veel kennis van snoep. Ook vind hij het heerlijk om een snoepje te eten. Af en toe haalt hij zelfs stiekem een pepernoot uit de zak met strooigoed, dat mag natuurlijk maar hij zorgt er daarom ook voor dat niemand het ziet!


Tarieven 

 

Enthousiast geworden over deze pieten? Zij brengen in november/december graag een bezoek aan u! Stuur ons een bericht en wij zorgen ervoor dat deze twee leuke pieten bij u op bezoek komen! Nog vragen of speciale wensen? Laat het ons weten! Tel. 06-28365571 (een app sturen kan natuurlijk ook) of mail naar: blinky.technico@hotmail.com of speciaal voor pieten bezoeken: feestpietenhaarvriendjes@hotmail.com

 

 

 


Contactformulier

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.