Kinderfeestjes

Binnenkort een kinderfeestje maar u heeft nog geen idee wat u wil gaan doen met de kinderen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Clown Blinky & Technico bezorgen de kinderen graag een onvergetelijk feest! Bekijk hieronder de mogelijkheden die wij speciaal hebben samengesteld voor kinderfeestjes.                                            

De mogelijkheden

 

Ballonnenclown 

 

Clown Blinky vouwt leuke figuren van ballonnen. Hondjes, hartjes, bloemen, zwaarden en nog veel meer, niks is te gek voor haar. Terwijl de kinderen wachten op hun beurt vermaakt clown Technico de kinderen door het laten zien van goocheltrucjes. Leuk als verrassing voor de kinderen!

  

Mini show en mini disco

Clown Blinky & Technico hebben een leuke mini show speciaal voor kinderfeestjes samengesteld. De show duurt ongeveer 25 min en in de show zit veel humor en interactie. Uiteraard hebben ze een leuke verjaardags act speciaal voor de jarige! Aansluitend aan de show wordt uw woonkamer (of zaaltje) omgetoverd tot een mini discotheek! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Beleef spannende verhalen met Blinkelientje!

 

 

 

Blinkelientje is een tovenares die graag één van haar spannende verhalen verteld. Ze kan ook nog eens magische trucjes laten zien!

Leuk ter aanvulling van een kinderfeestje, of wat dacht u van een halloween feestje!

 

Vrolieka

Vrolieka wordt niet voor niks het stille meisje genoemd. Ze praat namelijk niet.  Niet praten? Dat is toch saai?Nou saai is het zeker niet! Ze is stil maar u merkt toch zeker wel dat ze aanwezig is. Door het uitbeelden van emoties, gedachtes, dingen en dieren weet ze een ieder op een lachwekkende manier te vermaken.  Ze kan zelfs ook jongleren! Ook kan ze ingehuurd worden voor een dag(deel) vermaak door middel van improvisatie  bij een braderie, evenement, feestje etc.  Ook leuk voor de ontvangst van uw gasten en ook geschikt voor kinderfeestjes! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Een voorbeeld van een leuk kinderfeestje

Een voorbeeld van een leuke middag:

 

Voorbeeld 1 (60 min)

- show van 20  minuten

- aansluitend een minidisco

- ballonnen clown

- aan het einde een leuke verrassing!

  

Voorbeeld 2 (90 min)

- show van 20 min

- Jongleer kunstjes leren met clown Blinky

- ballonnen clown 

- aan het einde een leuke verrassing!

  

Schminken, en thema kinderfeestjes zijn ook mogelijk! Ook leuk als extraatje is een leuke ballondecoratie/balloncadeau voor de jarige. Deze kunt u voor een mooi betaalbaar prijsje erbij bestellen.

 

Zo zijn er verschillende combinaties mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven!

Mocht u nog vragen of speciale wensen hebben dan horen wij dit graag! U kunt contact met ons opnemen doormiddel van het invullen van het contactformulier onder aan deze pagina of door een mail te sturen naar: blinky.technico@hotmail.com. Bellen (of appen) kan natuurlijk ook naar: 06-283 655 71.

 

Contactformulier

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.