Ballonnen clown

 

 

 

Ook voor een ballonnen clown bent u bij clowns duo Blinky & Technico aan het goede adres!

Clown Blinky maakt van ballonnen vele leuke creaties. Leuk voor een kinderfeestje, braderie of evenement!

 

 

 

 

 

Speciaal voor de mensen die geschminkte clowns een beetje eng vinden hebben wij ook een ongeschminkte clown. Haar naam is Vrolijntje het vrolijke clowntje. Een vrolijke dame die graag een leuk ballon figuurtje vouwt voor jong en oud! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Ballon figuren/decoratie op bestelling

Nieuw bij Clowns Duo Blinky & Technico, ballonfiguren/decoratie op bestelling!

Sinds kort is het bij ons ook mogelijk om leuke ballonfiguren ter decoratie te bestellen, leuk als extra aankleding voor bij een feestje of gewoon leuk voor thuis, denk bijvoorbeeld  aan pasen, sinterklaas, kerst, oud en nieuw, communie, verjaardag, Sarah/Abraham, balloncijfers etc. Hieronder vind u een aantal leuke foto's van de creaties die clown Blinky gemaakt heeft. Heeft u vragen? Stel ze gerust wij beantwoorden zo snel mogelijk uw vraag!

Tarieven

Omdat per ballonfiguur/decoratie de kosten verschillend zijn kunnen wij u op dit moment nog niet precies zeggen hoeveel de kosten zullen zijn. Dat ligt uiteraard aan het materiaal en het aantal ballonnen wat we ervoor moeten gebruiken. Wel kunnen wij u vertellen dat wij €0,19 per km rekenen voor het afleveren. Binnen Tiel worden er geen reiskosten berekend. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen naar: e-mail: blinky.technico@hotmail.com of onderstaand contactformulier invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wilt u een offerte? Ook deze maken wij graag voor u zonder dat u ergens aan vast zit of iets moet betalen.

Contactformulier

Clowns Duo Blinky & Technico boeken of heeft u vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.