Blog en Nieuws                                                        

De "nieuwe" Clown Blinky

Vanaf nu is dit clown Blinky!

Clown Blinky is naar de kapper geweest en heeft nu een andere haar kleur. Hierbij stellen wij aan u voor..... de "nieuwe" Clown  Blinky!

Vrolieka doet mee aan het evenement Gluren bij de Buren in Tiel!

 

 

 

 

  Op zondag 11 maart a.s. doet Vrolieka mee aan het evenement Gluren bij de Buren in Tiel. Zij zal dan een act laten zien met haar gitaar. Zou Vrolieka een liedje kunnen spelen op haar gitaar? De act is ook leuk voor kinderen! 

Vroliekje het kerstelfje

Weten jullie al dat Vroliekje het kerstelfje bij ons geboekt kan worden? Vroliekje het vrolijke kerstelfje kan ballonnen vouwen en kan zelfs goocheltrucjes laten zien. Boeken kan door een bericht te sturen naar blinky.technico@hotmail.com. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! Tip! Vroliekje is leuk voor bij een kerstmarkt/evenement. 

Blinkelientje is er weer

Blinkelientje is er weer!

Vrijdag heeft ze haar eerste optreden van dit jaar weer gehad. In de maanden oktober en november kunt u haar weer boeken!

Nieuw Clown Blinky en Benny Bollo de mascotte

Vanaf nu zijn clown Blinky en Benny Bollo de mascotte ook samen te boeken. Clown Blinky en Benny Bollo hebben al eens samen opgetreden. Ze vonden dit zo leuk en daarom hebben ze besloten dat ze samen vaker willen gaan optreden. U kunt dit duo boeken door een bericht te sturen naar: blinky.technico@hotmail.com of door een bericht te sturen naar: clownblinkybennybollo@hotmail.com

Ons kerstelfje heeft nog enkele plaatsen vrij. Wilt u last minute nog een kerstelfje die ballonnen kan vouwen inhuren? Stuur dan een mail naar: blinky.technico@hotmail.com